Olidligt

Pirr i magen. Neggativa tankar. Lyrisk. Nervös. Spänd. Glad. Orolig. Upprymd. Ledsen. Hopplös. Arg. Neggativ. Besviken. 

Typ så känner jag mig, kan inte riktigt bestämma mig hur jag ska må och känna faktiskt. Är det en sak jag hatar så är det ovisheten och saker jag inte kan kontrollera. Jag finner dessa sitvationer oerhört jobbiga. Just nu är det så sjukt mycket som jag grubblar över.. Vissa saker väljer jag att inte blotta för er.. Inte än iaf. Kanske senare när jag fått mer tid att fundera över mina kännslor. För är det någonting jag gör för ofta så är det "spottar" ut mina kännslor till höger och vänster.. Och nio av tio gånger missuppfattas jag eller ångrar mig efteråt. Allt känns verkligen upp och ner just nu.. Träningen går skit. Varit förkyld i 4-5v nu.. Det är fan intw klokt liksom(!!!?). Känner mig omotiverad och för att vara ärlig.. SKIT DÅLIG!  Skulle kunna börja böla på stuts?! Just nu ställer jag bara in mig på den 22mars då mitt gymkort går ut på 24/7 och jag planerar att börja på oasen. Närmare hem. Och förhoppningavis träningsglada människor som vill hjälpa mig hitta motivation och pressa mig lite när jag bara vill strunta i det. Just nu känns det sjukt bra då jag vet att undebara cissi tränar där. Hon är en sådan människa som jag blir "pigg & glad" av. Att hon dessutom är jätteduktig på gymmet är en stor jävla bonus. Det känns som hon kan lära mig en hel del faktiskt. Om jag bara håller focus och vill lära mig. Jag är så jäkla svårt för just det faktiskt.. Att hålla focus. Kvittar vad det handlar om så är det det svåraste jag vet. Men med en sån snygg pingla vid sin sida blir det kanske pyttelite lättare iaf. Så har man något att sträva efter.  ;)  vill ni iaf se en supersnygg och inspirerande träningstjej så kolla in hennes instagram @mollasmamma  yepp, hon är inte "bara" träningsfreak utan en fantastisk mamma med! ( tänka sig att man har tid med både och!!) haha ;)  #ingaundanflykter! 



Nu ska denna bruden kasta sig i sängen, imorgon blir det heldag på jobb innan vi firar in helgen med taco mys henna hos Jens & denice! 

Vi hörs när jag känner för det Fuckers! Hade! 


Mammas finaste!  



fridamalmgren.blogg.se

Mitt namn är Frida, 26 och bor i Trelleborg med min familj. Förlovad med Tobias och tillsammans har vi dottern Liia som är 2år!Chihuahuan Theo får vi inte glömma. Följ vårt familjeliv, mina tankar och åsikter och min viktresa -42kg

RSS 2.0